THE ULTIMATE GUIDE TO SANAL SUNUCU

The Ultimate Guide To Sanal Sunucu

The Ultimate Guide To Sanal Sunucu

Blog Article

Yedeği aldıktan sonra yeni sunucunuza tekrar aktarmalısınız. XCloud VPS server hizmetinde yedekleme nasıl yapılır?

Bulut sunucu altyapımızda yüksek işlemci hızını garanti altına alan yeni nesil Intel Xeon E5 işlemciler ve yedekli sunucular kullanıyoruz.

Sanallaştırma Nedir? Sanallaştırma; sunucu, depolama, ağ ve diğer fiziksel makinelerin sanal temsillerini oluşturmak için kullanılan bir teknolojidir. Sanal yazılım, tek bir fiziksel makinede eş zamanlı olarak birden fazla sanal makine çalıştırmak için fiziksel donanımın işlevlerini taklit eder.

Tüm kurumsal depolama altyapımız NVME tabanlı SSD disklerden oluşmaktadır. Dolayısıyla verilerinize en hızlı şekilde erişebilir, sunucunuzdan en yüksek performansı elde edebilirsiniz. Bu nedenle mevcut hizmetimiz NVME Sanal Sunucu olarak da adlandırılabilir.

Ayrıca uygulamanızın ihtiyaçlarını da belirleyebilmek için teknik ekibimiz yardımcı olacaklardır. Bu sayede sanal sunucunuzu en performanslı şekilde kullanabilirsiniz.

VPS server veya bilinen adıyla bulut sunucusu, fiziksel bir depolama sistemine ihtiyaç duyulmadan bulut teknolojisi ortamında yer alan sanal sunuculara denir. XCloud VPS sunuculara istediğiniz her yerden erişim sağlayabilirsiniz. VPS sunucu ne işe yarar?

Birinci Sınıf Donanım Tüm sunucularımızda birinci sınıf donanım kullanıyoruz. Terabaytlarca NVMe SSD depolama ve yeni nesil Intel işlemciler ile hızlı ve gecikmesiz sunucular için doğru adresiz.

İlgili paketlerimiz web page barındırma veya yükleme/indirme amacıyla more info kullanılabilir. SALDIRI KORUMASI

IPV6 desteğimiz ücretsiz ve opsiyonel olarak bulunmaktadır. Teknik Destek ekibimiz ile iletişime geçip bulut sunucunuzda IPV6 desteğinizin aktif hale getirilmesini talep edebilirsiniz.

XCloud serverla ana sunucunuzdan kilometrelerce uzaktan bile erişim sağlayabilirsiniz. Fiziki sunucular ile yaptığınız her şeyi VPS sunucuyla da yapabilirsiniz.

SSD'ye göre daha yeni bir veri depolama teknolojisi olan Nvme; veri okuma ve yazma olarak SSD'ye göre seven-eight kat daha hızlıdır. Sunucular için Nvme'in kullanılması, daha hızlı bir disk erişimi ve veri aktarımı sağlar.

Yüksek kaynak gerektiren World wide web sitelerinizi ve uygulamalarınızı, daha fazla CPU, RAM ve kaynak imkanı sunan sanal sunucularda barındırabilirsiniz.

Sanal sunuculara verilen disk alanına içine kurulan işletim sisteminin kapladığı alan dahildir. Linux işletim sistemleri 4GB disk kaplarken windows işletim sistemleri eighteen-25GB arası disk alanı kullanmaktadır.

Bu miktar tamamen sizin sitelerinizin hitlerine ve kaynak tüketimlerine bağlı bir miktardır.İster tek bir siteniz olsun, ister onlarca siteniz olsun, iyi improve edilmiş siteler ile farklı paketler üzerinde günlük ortalama 5K ile 15K hitleri bulunan sitelerinizin yayınlarını yapabilirsiniz.Siteleriniz sunucuya ne kadar az yük verir ise sizin performans oranınız o seviyede artacaktır.

Report this page